Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslan ve Çığla ziyaretlerine devam ediyor

CHP Havsa İl Genel Meclisi üye adayı Tunay Aslan ve Serdar Çığla, köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 13:47
Kaynak: ERGİN SÖZER
Aslan ve Çığla ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, köylerde vatandaşlar ile görüşmeye devam ediyor. Havsa’ya bağlı Arpaç Köyü’nde kahvehane ziyaretinde bulunan Aslan ve Çığla, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

İlçeye bağlı Habiller ve Söğütlüdere köylerinde de ziyaretlerde bulunan Aslan ve Çığla’ya, CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu ve CHP önceki dönem Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu’da eşlik etti.

Ziyaret programı ile ilgili ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine açıklamada bulunan Tunay Aslan; “31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Havsa’mızın köylerinde ve ilçe merkezinde yaşayan herkesin sorunlarını biliyoruz ve çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için önemli olan halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve onların refahı için çalışmak. Bu sebeple 31 Mart'ta sandıklara giderek bizlere destek vermelerini, Havsa'yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için yanımızda olmalarını bekliyoruz. Parti gözetmeksizin herkesten oy istiyorum. Vatandaşlarımızın ilçemize hizmeti getirecek olan kişiye oy vermelerini bekliyorum” diye konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.