Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Işıkhan Uzunköprü’de iş insanları ile buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Uzunköprü’de iş insanlarıyla bir araya geldiği toplantıda Türkiye’yi küresel anlamda hak ettiği konuma taşıyacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
Bakan Işıkhan Uzunköprü’de iş insanları ile buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Edirne Valisi Yunus Sezer, Uzunköprü’de iş insanları ile bir araya geldi.

Düzenlenen programda Edirne’deki yatırım projeleri ile ilgili bilgi veren Vali Sezer, Edirne'nin Balkanlara sanayide, ticarette, turizmde ve eğitimde bir merkez olması için çalıştıklarını belirtti. 

Vali Sezer, Uzunköprü’de kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye’yi küresel anlamda hak ettiği konuma taşıyarak her alanda geliştirmeye devam edeceklerini dile getirdi. Bakan Işıkhan, “Çalışma hayatından sosyal güvenliğe kadar inisiyatif aldığımız her konuda her daim sizlerle istişareyi, iletişimi, diyaloğu ön planda tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından iş insanlarına söz verilerek, sektör temsilcilerinin istek ve talepleri aktarıldı.

HABER MERKEZİ 

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.