Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Biletine ikramiye çıkanlar bayiye koştu

Edirne’de milli piyango biletlerine ikramiye çıkan vatandaşlar, bayilere akın etti. Saraçlar Caddesi’nde milli piyango bayii işleten Tülay Ceylan, şu ana kadar en yüksek bin 500 liralık talihli geldiğini, yarın daha büyük ikramiye kazananların geleceğini umut ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2024 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2024 17:24
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Biletine ikramiye çıkanlar bayiye koştu

Her yılbaşında adeta bir gelenek olan yeni yıl milli piyango biletlerine, bu yıl da vatandaşlar arasında yoğun ilgi vardı. Edirne de milli piyango bayi işleten Tülay Ceylan, son gün olan 31 Aralık tarihinde saat 18.30 civarı ellerinde biletlerin tükendiğini söyledi. Bugün de ikramiye isabet eden vatandaşların, ikramiyelerini almak için geldiklerini belirten Ceylan, “Şimdiye kadar en yüksek bin 500 lira isabet eden talihli geldi, yarın daha büyük rakamların isabet ettiği talihlilerin gelmesini umut ediyorum” dedi. Ceylan; “Yeni yıl piyango heyecanı bitti. Büyük ikramiye tam bilete isabet etti. Müşteriler 1 Ocak 2024’te bayimize akın akın gelmeye başladılar. Kazandıkları ikramiyeleri paraya çeviriyorlar ya da yeniden bir sonraki çekiliş için bilet alıyorlar. Bugün ciddi bir yoğunluk yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ellerindeki tüm biletleri tükettiklerini söyleyen Ceylan; “Son dakikaya kadar bilet talep edenler oldu. Dün saat 18.00’e kadar makineden bilet satışlarımız da devam etti. Saat 18.30 gibi bütün biletleri bitirmiştik. Şimdi akın akın biletlerine çıkan ikramiyeleri almaya geliyorlar. Bugün geç açtık, en yüksek bin 500 lira ikramiye vuran talihlisi ikramiyesini almaya geldi. Yarın daha büyük ikramiye kazanan vatandaşlarımızın gelebileceğini umut ediyorum” şeklinde konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.