Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birlik üyeliklerine CHP’li üyeler seçildi

İl Genel Meclisi’nde Edirne Katı Atık Birliği, Güney Edirne Katı Atık Birliği ve Orta Edirne Katı Atık Birliği’ne asıl ve yedek üyelerin seçimleri düzenlendi. Seçimlerin sonucunda birliklerin asıl ve yedek üyeliklerine CHP grubunun adayları oy çokluğuyla seçildiler.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 18:34
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Birlik üyeliklerine CHP’li üyeler seçildi

Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen toplantısında Edirne Katı Atık Birliği, Güney Edirne Katı Atık Birliği ve Orta Edirne Katı Atık Birliği’ne asıl ve yedek üyelerin seçimleri gerçekleştirildi.

Edirne Katı Atık Birliği’ne Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubu tarafından asıl üyelikler için Çiğdem Gegeoğlu, Serdar Çığla, Halil Akdağ ve Remzi Subaş, yedek üyelikler için İsmail Keskin ve İrfan Yeğitoğlu aday gösterildi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) grubu ise asıl üyelikler için Nergiz İnce, Serdar Özvatan, Mustafa Çınarkök ve Mutlu Kırman’ı, yedek üyelikler için de İbrahim Dalkıran ve Mehmet Taner Altın’ı aday gösterdi. Seçimin sonucunda CHP adayları 21 oy ile asıl ve yedek üyeliklere seçildiler. AK Parti adayları ise 7 oy aldı.

Güney Edirne Katı Atık Birliği’ne CHP grubu tarafından asıl üyelikler için Mehmet Güneş Yılmaz, Vedat Koyuncu ve İsmail Alış, yedek üyelikler için Salih Akar ve Sezgin Gündoğdu aday gösterildi. AK Parti grubu ise asıl üyelikler için Mehmet Taner Altın, Hakan İlkdoğmuş ve Mustafa Çınarkök, yedek üyelikler için İbrahim Dalkıran ve Mutlu Kırman’ı aday gösterdi. Seçimin sonucunda 21 oy ile asıl ve yedek üyeliklere CHP adayları seçildi. AK Parti adayları ise 7 oy aldı.

Orta Edirne Katı Atık Birliği’ne CHP grubu tarafından asıl üyelikler için Mustafa Üstün, Ahmet Sarıgül, Ata Tülü ve Niyazi Yoldaş, yedek üyelikler için Alaaddin Öztürk ve Mehmet Güneş Yılmaz aday gösterildi. AK Parti grubu ise asıl üyelikler için Mutlu Kırman, Mehmet Taner Altın, Nergiz İnce ve İbrahim Dalkıran’ı, yedek üyelikler için de Serdar Özvatan ve Mustafa Çınarkök’ü aday gösterdi. Seçimin sonucunda CHP adayları 21 oy ile asıl ve yedek üyeliklere seçilirken; AK Parti adayları 7 oy aldı.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.