Hava Durumu

‘Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler’ Başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi’nin ‘Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler’ adlı yaz akşamları konserleri başlıyor. 22 Temmuz’da LYFA’da ‘Rasel Müzik Topluluğu’ ile başlayacak konserler, 12 Ağustos’a kadar her Salı akşamı LYFA’da müzik severlerle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2025 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2025 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
‘Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler’ Başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi’nin ‘Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler’ adlı yaz akşamları konserleri başlıyor.

İlk kez gerçekleştirildiği 2021 yılından bu yana büyük ilgi gören ‘Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler’ bu yıl da bölgemizin birbirinden değerli sanatçılarının katılımıyla 22 Temmuz’da başlayacak.

12 Ağustos’a kadar her Salı akşamı saat 21:30’da LYFA’da gerçekleştirilecek ‘Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler’ yaz akşamları konserlerinde bu yıl 22 Temmuz’da Rasel Müzik Topluluğu, 29 Temmuz’da Olcay Korhan, 5 Ağustos’ta Can Demir ve 12 Ağustos’ta Emre Büyükkoru sahne alacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.