Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’DE TEK LİSTELİ SEÇİM

-CHP Edirne İl Örgütü’nün bugün düzenlenen İl Kongresi’nde mevcut il başkanı Samet Kahraman ve yönetimi, tek liste ile aday olurken; blok liste ile oy kullanma işlemi başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2023 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2023 15:40
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
CHP’DE TEK LİSTELİ SEÇİM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Örgütü’nün düzenlediği İl Kongresi, Atatürk Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

468 delegenin oy kullandığı kongreye, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Edirne Milletvekilleri Ediz Ün ve Ah Baran Yazgan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, CHP Parti Meclisi Üyesi Candan Yüceer, CHP ilçe başkanları, CHP’li il ve ilçe belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, önceki dönem milletvekilleri, sivil toplum örgütleri ve meslek odaları temsilcileri ile delegeler katıldı.

İl Başkanı Samet Kahraman’ın selamlama konuşması ile başlayan kongrede Divan Başkanlığı’na CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun seçildi. Divan kurulunun oybirliğiyle seçiminin ardından kongrede Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Yönetim kurulu çalışma ve hesap raporlarının görüşülerek karara bağlanmasının ardından kongrede, dilek ve temenniler bölümünde konuşmalar yapıldı.

KAHRAMAN TEK LİSTE OLARAK ADAY

Blok liste yönteminin oy birliğiyle kabul edildiği kongrede İl Başkanı, İl Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu ve Kurultay Delegeleri'nin seçimine tek listenin aday olduğu açıklandı. Listede, CHP Edirne İl Başkanlığı’na Samet Kahraman yeniden aday olurken; yönetim kurulu üyeliği adaylarında Mümin Aktop, Buse Altay, Yavuz Arslan, Özkan Ateş, Cengiz Başyurt, Ümit Ciğercioğulları, Göksel Çakman, Anıl Buğra Çetin, Özge Çınar, Seyhan Güzel, Bedrettin Kapu, Murat Milon, Gökçe Onur Öktem, Hüseyin Sarp Öztürk, Hasan Oğuz Saç, Muzaffer Kaan Sezgin, Rasim Şahin, Bahar Şevik, Ülkü Tanman ve Savaş Üner yer aldı. İl Disiplin Kurulu Üyeliği adaylarında ise Ferit Akın, Hüsnü Bulut, Kamurran Çelik, Kadir Cemal Duman, Rıdvan Küçük, Halim Oduncu, Hakkı Peköz, Mustafa Sarıcan ve Feridun Tunca yer aldılar. Kurultay Delegeliği adaylarında ise Samet Kahraman, Recep Gürkan, Yücel Balkanlı, Memduh Doğramacıoğlu, Özlem Becan, Anıl Çakır, Özkan Günenç ve Mıstık Ak yer aldı.

SAAT 17.30’A KADAR OY KULLANMA DEVAM EDECEK

İl Başkanlığı’na yeniden aday olan Samet Kahraman’ın, yönetimi ile kongreyi selamlamasının ardından seçimler başladı. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerin saat 17.30’da sona ermesi bekleniyor. Seçimlerin sonucunda Kahraman ve yönetimi, CHP Edirne İl Örgütü’ne yeniden seçilmiş olacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.