Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li Akın oyunu kullandı

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu'nda, 1168 numaralı sandıkta oy kullandı. Akın, oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada; "Yolculuğumuz güzel bir şekilde neticelenecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 12:47
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
CHP'li Akın oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oyunu kullandı.

Akın, Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu'na oy kullanmak için eşi Gönenç Akın ile birlikte geldi. Akın'a CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve parti üyeleri de eşlik etti.

Akın, 1168 numaralı sandıkta oy kullanmak için vatandaşlarla birlikte sıra bekledi. Sırası gelen Akın, oyunu kullandıktan sonra zarfını eşi ile birlikte oy sandığına attı.

"KATILIM OLDUKÇA GÜZEL GEÇİYOR"

Akın, oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Bugün okulumuzda oylarımızı kullandık. Şehrin farklı noktalarındaki okulları da ziyaret ediyoruz. Gerçekten Edirne'ye yakışan bir atmosferde, bir bayram havasında geçiyor seçimimiz. O yüzden çok mutluyuz. Gördüğümüz kadarıyla bu saat itibariyle katılım da oldukça güzel geçiyor. Edirne'miz için çıktığımız bu güzel yolculukta, inşallah güzel bir şekilde neticelenecek yolculuğumuz. Edirne'miz için ne kadar çalışsak, mücadele etsek az. Hayırlı olsun şehrimiz için" dedi.

"ZAFERLE SONUÇLANDIRACAĞIZ"

Akın'ın ardından CHP İl Başkanı Kahraman da 1162 numaralı sandıkta oy kullandı. Kahraman, oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada; "Filiz Hanım ile birlikte yoğun bir tempo geçirdik. Bugün de son günündeyiz. Oylarımızı kullandık. Şimdi akşam saat 5'i bekliyoruz. Filiz Hanım tabii ki yine durmuyor. Nasıl seçim kampanyasında gece gündüz demeden çalıştıysa şimdi okullarımızı tek tek ziyaret ediyor. Biz çok inançlıyız. Sadece kazanmayacağız, çok yüksek oy da alacağız. Bugün sandık açıldığında onu göreceksiniz ve ondan sonrasında zaten Filiz başkan ile birlikte çok yoğun bir 5 yıl geçireceğiz. Halkın içinde olduğu, halkla birlikte Edirne'yi hep beraber yöneteceğiz. Bu sloganı zaten başından beri Filiz başkanım kullanmıştı ve onu da sahada uygulayacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün seçim sonucunu zaferle sonuçlandıracağız" diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.