Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“CHP’nin bayrağını dalgalandırmak için çalışacağız”

CHP Uzunköprü İlçe Örgütü’nün düzenlediği ön seçimde İl Genel Meclisi Üyeliği adayları belirlendi. Seçimde 2’nci sıraya seçilen İl Genel Meclisi Uzunköprü Üyesi Ahmet Sarıgül, Uzunköprü’de CHP’nin bayrağını dalgalandırmaya devam etmek için çok çalışacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 11:48
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
“CHP’nin bayrağını dalgalandırmak için çalışacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uzunköprü İlçe Örgütü, Edirne İl Genel Meclisi adaylarını belirlemek amacıyla dün ön seçim gerçekleştirdi.

CHP’nin İl Genel Meclisi Uzunköprü Üyeleri Mustafa Üstün, Ahmet Sarıgül ve Yaşar Sasa’nın yanı sıra Ata Tülü ve Kamil Özgür Özkan’ın adaylık için yarıştığı ön seçimde parti üyeleri toplam 6 sandıkta oy kullandı. 2 bin 300 üyeden bin 193 üyenin oy kullandığı sandıklardan bin 147 geçerli ve 43 geçersiz oy çıktı.

İŞTE SEÇİMİN SONUCU

Ön seçimin sonucunda 791 oy alan Mustafa Üstün birinci, 742 oy alan Ahmet Sarıgül ikinci, 642 oy alan Ata Tülü üçüncü ve 596 oy alan Yaşar Sasa dördüncü sıradan aday olmaya hak kazandılar. 566 oy alan Kamil Özgür Özkan ise listede ilk yedek aday olarak yer alacak.

“ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Ön seçimin ardından Batı Ekspres’e konuşan CHP İl Genel Meclisi Uzunköprü Üyesi ve 2’nci sıra adayı Ahmet Sarıgül, güzel bir ön seçim geçirdiklerini belirterek, parti üyelerine teşekkür etti. Sarıgül, 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’nin bayrağını Uzunköprü’de dalgalandırmaya devam etmek için çok çalışacaklarını söyleyerek; İl Genel Meclisi’nde de Uzunköprü’yü en fazla üye ile temsil etmek istediklerini ifade etti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.