Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ciğerci Bahri’ye son görev

Edirne’de herkes tarafından sevilen, geçtiğimiz ay Edirne Belediye Meclisi tarafından “Turizm Elçisi” unvanını alan ve dün gece geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Edirne sevdalısı Ciğerci Bahri Dinar son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 18:19
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Ciğerci Bahri’ye son görev

Dün gece sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden, Edirneli Ciğerci Bahri Dinar son yolculuğuna uğurlandı. İkindi vakti Eski Cami’de kılınan cenaze namazına, Edirne Valisi Yunus Sezer, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, CHP Edirne Milletvekili Baran Yazgan, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Edirne İl Jandarma Komutanı J. Albay Hacı Ali Büber, Edirne Belediye Eski Başkanı Recep Gürkan, çeşitli kurum müdürleri, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile Dinar’ın sevenleri ve yakınları katıldı. 63 yaşında vefat eden Bahri Dinar kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

“BİZİM CİĞERİMİZİ YAKTI”

Bahri Dinar’ın Eski Cami’deki hayli kalabalık olan cenaze törenine, Kurtlar Vadisi dizisinde Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban da katıldı. “Ciğerci Bahri ağabey, bizim ciğerimizi yaktı” diyen Çoban; “Hepimizin başı sağ olsun. Bu sabah, çok üzücü bir haberle uyandık. Benim yakın dostumdu. Şu anda ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Çünkü Bahri Ağabey bir değerdi. Çok önemli bir değerdi. Ciğerci Bahri Ağabey diye anılıyordu ama bizim ciğerimizi yaktı. Hepimizin ciğerini yaktı. Edirne’mizin, Türkiye’mizin, hepimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.