Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çığla ve Aslan’dan teşekkür ziyaretleri

Edirne İl Genel Meclisi’nde Havsa’yı temsil etmek üzere CHP’den üye olarak seçilen Serdar Çığla ve Tunay Aslan seçmene teşekkür turuna çıktılar.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 11:55
Kaynak: ERGİN SÖZER
Çığla ve Aslan’dan teşekkür ziyaretleri

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Havsa İl Genel Meclisi Üyesi olarak seçilen Serdar Çığla ve Tunay Aslan, Havsa'nın Arpaç, Musulça, Habiller, Söğütlüdere, Hasköy, Tahal, Bakışlar, Kulubalık ve Çukurköy köylerine teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Çığla ve Aslan, seçim sürecinde kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Köylerdeki ihtiyaçları da dinleyen Çığla ve Aslan, vatandaşların taleplerini not alarak, ilerleyen süreçte bu konularda çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Tunay Aslan, ziyaretlerin ardından www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, “Havsa'nın her köşesine eşit hizmet götürmek için çalışacağız. Köylerimizin sorunlarını dinleyip çözüm bulmaya gayret edeceğiz. Havsa ilçemize bağlı 16 köy muhtarımız değişti. Pırıl pırıl genç muhtarlarımız ile köylerimize daha güzel hizmetler vereceğiz. Muhtarlarımızın fikirleri düşünce ve talepleri istekleri bizler içinde mutluluk verici. Dokuz köyümüzü gezdik muhtarlarımız, saygıdeğer azaları ve köylerimizde yaşam süren halkımıza bizlere verdikleri oyları ve destekleri için bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.