Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ciravoğlu itirazı reddedildi

Ecz. Şükrü Ciravoğlu’nun CHP Edirne Belediye Başkan adaylığının devam etmesi amacıyla Merkez İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itiraz oy çokluğuyla reddedildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 14:30
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Ciravoğlu itirazı reddedildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Örgütü tarafından düzenlenen ön seçimde birinci olmasının ardından Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından kamuoyuna CHP Edirne Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Ecz. Şükrü Ciravoğlu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Ciravoğlu’nun, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in talebiyle adaylıktan çekilmesinin ardından adaylığa geri dönmesi talebiyle CHP üyeleri tarafından düzenlenen destek eylemiyle devam eden süreçte Av. Cansın Çoğal, Edirne Merkez İlçe Seçim Kurulu’na itirazda bulundu. Ciravoğlu’nun adaylığının devam etmesi için gerçekleştirilen itirazın sonucu belli oldu.

Bir hâkim, 2 üye ve 4 siyasi partiyi temsil eden avukat üyelerden oluşan heyet, itirazı oy çokluğuyla reddetti. Öte yandan Ciravoğlu’nun adaylıktan çekilmesinin ardından CHP Edirne Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Av. Filiz Gencan Akın, 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri için ziyaretlerine devam ediyor.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.