Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dinar’a takdir belgesi

Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği, Belediye Meclisi tarafından turizm elçisi beratı verilen Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar'a takdir belgesi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 15:48
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Dinar’a takdir belgesi

Edirne Belediye Meclisi tarafından Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar'a turizm elçisi beratı verilmesinin ardından Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği de Dinar’a takdir belgesi verdi.

Dernek Başkanı Cengiz Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri, Selimiye Camii meydanında Dinar’a takdir belgesini takdim etti. Gültekin, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle Dinar’a takdir belgesi vermek istediklerini belirterek; “Edirne’de turizmin varoluşu ile birlikte Bahri Bey de vardı. Bahri Bey’e Edirne Belediyesi kararıyla Turizm Elçisi Beratı verilmesini takdirle karşılıyoruz. Bahri Bey aynı zamanda bizim derneğimizin de denetim kurulu başkanıdır. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

“HEP BERABER ÇALIŞIYORUZ”

Dinar da Gültekin ve basın mensuplarına teşekkür ederken; “Şimdi ben bu ödülleri alıyorum ama biraz da haksızlık ediyorum herhalde. Öncelikle benim de üyesi olduğum bu güzide derneğe çok teşekkür ediyorum. Çünkü hep beraber çalışıyoruz. Bu işin içerisinde sizler de varsınız. Benim gözümde sizler daha büyük turizme elçisisiniz. Çünkü sizlerin sayesinde dünyaya sesimizi duyuruyoruz. Ama ödülü alan ben, kusura bakmayın. Çok teşekkür ediyoruz. Her şey sizin sayenizde. Teşekkür ederim” dedi.

“TONLARCA CİĞERİ İKRAM ETTİK”

Basın mensuplarının Edirne’deki tava ciğeri esnafının Ramazan Bayramı’nı nasıl geçirdiğini sorması üzerine cevap veren Dinar; “Bereketli bir Ramazan’dı zaten. Bayramın da çok hareketli geçeceğini hepimiz tahmin edebiliyorduk. Bütün esnaf arkadaşlarımız çok iyi hazırlandılar. Ben buradan Edirne'deki esnaf arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum. Çok iyi hizmet verdiler. Burada yüzbinlerce insanı ağırladık. Bu kolay bir iş değildi. Hakikaten çok güzel bir sınav verdik. Kuyruklar oluştu burada. O kuyruklar da işin tadı tuzuydu. Tonlarca ince ince doğranmış, kehribar gibi sarı, kelebek kadar hafif ciğeri vatandaşlar ikram ettik. Ciğer kaldı mı derseniz, birkaç tane arkadaşımızda ciğer bitti ama diğer arkadaşlarımız çok tedarikliydi. Gelen misafirlerimizi ağırlamak için elimizden gelen her şeyi yaptık” sözlerine yer verdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.