Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de resimle müziği buluşturan sergi

Edirne’de resim sanatına ilgisi ve yeteneğiyle tanınan Melih Atalan, ‘Tuvallerde Müzisyenler’ adlı 2’nci kişisel sergisinin açılışını yaptı. Resim eğitimi almasa da sanatı keyifle yaptığını belirten Atalan, müzik ve resim sanatının bir araya geldiği sergisini sanatseverlere sundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 18:52
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirne’de resimle müziği buluşturan sergi

Edirne’de resim sanatına olan ilgisi ve yeteneğiyle tanınan Melih Atalan, 2’nci kişisel resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Devecihan Kültür Merkezi Hayri Çizel Sergi Salonu’nda düzenlenen ‘Tuvallerde Müzisyenler’ sergisine çok sayıda sanatsever katıldı. 25 adet eserin gösterime girdiği serginin açılışında ayrıca canlı müzik performansının sunulması da dikkat çekti.

“RESİM EĞİTİMİ ALMADIM AMA KEYİFLE YAPIYORUM”

Atalan, sergisinin yaklaşık 2,5 yıllık emekle ortaya çıktığını belirtirken; “25 tane eser var. İnşallah bundan sonra daha güzellerini yapmaya devam edeceğim. Bir müzisyen resmi siparişi almıştım. Müzisyen tablosunu yapmak hoşuma gitti ve devamını getirmek istedim. Sonucunda bu sergi ortaya çıktı. Eserlerde müzisyenlerin fotoğraflarından yararlandım. Resim ile ilgili bir eğitim almadım ama çocukluğumdan beri ilgim var ve yapıyorum. Resim sanatından keyif alıyorum. Bu sergi de ikinci kişisel sergim oldu. Sergim, 19 Nisan Cuma gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.