Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de tesettür kuyruğu

Edirne’de bir AVM’de 4 gün boyunca devam edecek olan Tesettür Giyim Festivali başladı. Edirneliler festivale yoğun ilgi gösterdi, kuyruk oluştu.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 17:23
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de tesettür kuyruğu

Edirne’de bir alışveriş merkezinde bugün başlayan ve 11 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek olan Tesettür Giyim Festivali yoğun ilgi gördü.

Festivalde alışveriş yapan vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Tesettür giyim sektörünün önde gelen markalarından birinin düzenlediği etkinlik Edirne'deki moda tutkunlarını bir araya getirdi. Festival sorumlusu Sinan Kabacık, ilk günden ilginin bu kadar yoğun olmasının kendilerini mutlu ettiğini stantlara ürün çıkarmaya yetişemediklerini söyledi.

“TÜM EDİRNELİLERİ DAVET EDİYORUZ”

Festivalin 4 gün süreceğini söyleyen ve tüm Edirnelileri davet eden Kabacık; “Biz şehir şehir geziyoruz. Edirne’ye gelmek istedik. Bugün başladı, Pazar gününe kadar 4 gün boyunca devam edecek. Edirneliler ilk günden yoğun ilgi gösteriyor. Şu an stantlara ürün çıkarmaya yetişemiyoruz. Fiyatlarımız çok uygun olduğu için vatandaşların ilgisi de yoğun. İlgiden çok memnunuz. Tüm Edirnelileri davet ediyoruz” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.