Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği açıldı

Edirne Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği açılışı gerçekleşti. Törende konuşan Dernek Başkanı Fevzi Erşahin, derneğin amacının birlik ve beraberliği korumak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 16:38
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği açıldı

Edirne’nin Fatih Mahallesi’nde Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılışı yapıldı.

Derneğin açılış törenine; Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Edirne Belediyesi önceki dönem Başkanı Recep Gürkan ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreni, Kur’an-ı Kerim okunması ile başladı.

“AMACIMIZ BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZİ KORUMAK”

Törende açılış konuşması yapan Edirne Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Erşahin; “Derneğimiz akşamları açık olacak, gündüz gelmek isteyenler bize haber verebilir. Derneğimizin amacı; burada birliğimiz ve beraberliğimizi korumak. Özellikle diğer dernek illerimiz için her zaman kapımız açıktır. Herkesin ayağına sağlık” dedi.

“BUNLAR HEPİMİZİN ZENGİNLİĞİ”

Erşahin’in konuşmasının ardından törende konuşan Edirne Belediyesi önceki dönem Başkanı Recep Gürkan, dernek ve dayanışmaların sayısının arttıkça birlik ve beraberliğin de arttığını söyleyerek; “Bugün Edirne Malatyalılar Derneği’nin açılışını yapıyoruz. Bu, bizim için mutluluk verici. Çünkü Türkiye’nin her şehrinde olduğu gibi burada da Türkiye’nin her yanından bir araya gelen arkadaşlarımız, dostlarımız, kardeşlerimiz o Türkiyelilik ruhunu yaşatıyorlar. Bu çok önemli ve çok kıymetli. Bunlar hepimizin zenginliği. Bu tür yerlerin, bu tür etkinliklerin ve dayanışmaların sayısı arttıkça bu milletin birlik ve beraberliği de artar” diye konuştu.  Konuşmaların ardından derneğin açılışı gerçekleştirildi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.