Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’nin ilk Kitap Kafe’si açıldı

Edirne’nin ilk kitap kafesi Edirne Belediyesi tarafından, Selimiye Camii yanında açıldı. Kitap Kafede Edirne’yi tanıtan, Edirne hakkında yazılmış kitaplar bulunuyor

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 23:12
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Edirne’nin ilk Kitap Kafe’si açıldı

Edirne Belediyesi tarafından Selimiye Camii yanında Kitap Kafe açıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası konuşan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın; göreve başlaması sonrası yaptığı ilk açılışın Kitap Kafe olmasının kendisi için çok anlamlı olduğunu söyleyerek; “Seçim döneminde de taahhüt ettiğimiz gibi ‘Edirne kültürle, doğasıyla yaşayacak bir şehir olacak’ demiştik. Biz de bu kapsamda gençlerimizin bütün Edirneli hemşerilerimizi kültürle teşvik etmek, onlara bu anlamda alan yaratmak için mücadele edeceğimizin sözünü vermiştik. Bugün de ilk sözümü tutuyoruz. Hem keyifli vakit geçirirken, diğer taraftan kitaplarımızdan ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Bunun yanı sıra hedefimiz çeşitli günlerde yazarlarımızla, gençlerimizle ve kentlilerimizle buluşmak. Yine gençlere söz verdiğimiz üzere her kafede olduğu gibi, Kitap Kafede de öğrencilerimize yüzde 20 indirimimizi gerçekleştireceğiz. Bundan sonra yapacağımız diğer projelerimizde de yine söz verdiğimiz gibi şehrimizde her anlamda etkinlikleri çoğaltmak, şehrimizi en iyi şekilde yaşanabilir bir yer haline getirmek için mücadelemizi devam ettireceğiz. İlk açılışımızın bir kitap kafe olması, Edirne’ye bence çok güzel bir mesaj. Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Edirne Belediye Başkanı Akın ve beraberindekiler Kitap Kafeyi gezdi. Edirne’yi tanıtan, Edirne hakkında yazılmış kitaplar bulunan Kitap Kafeden, öğrenciler yüzde 20 oranında indirimli yararlanabilecekler. Dileyenlerin istedikleri kitapları satın alabilecekleri Kitap Kafe, 08.00 - 20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.