Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Edirne'nin kaybedecek bir 5 yılı daha yok"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan Edirne'de iftar programına katıldı. Bakan Işıkhan, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba'ya destek isteyerek, Edirne'nin kaybedecek bir 5 yılının daha olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 22:53
Kaynak: MERT ERİŞKİN
‘Edirne'nin kaybedecek bir 5 yılı daha yok"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan Edirne'de bir restoranda iş insanları ile birlikte iftar programına katıldı. Programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Sezai Irmak, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, oda başkanları ve iş insanları katıldı.

Programda konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, "Kalkınma yerelden başlar hakikatine istinaden yerelde ne kadar güçlü olursak genel icraatlerde de o kadar güçlü oluruz. Çünkü şunu hepimiz biliyoruz ki gelişim, ilerleme ve kalkınma yerelden başlamaktadır. Bildiğiniz gibi ülkemizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetim vizyonu da belediyecilikten geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti ülkemize belediyecilik anlayışını değiştirmiş, milletimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmıştır. Aziz milletimiz her zaman dediği gibi yaparsa AK Parti yapar, Erdoğan yapar diyerek bu hakikati ve bu güveni bugün de ortaya koymakta. İnşallah 31 Mart'ta Edirne gerçek belediyecilikle yoluna devam edecektir. Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayımız Belgin İba. Edirne'yle özdeşleşmiş, bu şehre emeğini ortaya koymuş çok kıymetli bir yol arkadaşımız. Edirne'nin bu kez görevi AK belediyecilik vizyonu ile Belgin Başkanımıza vereceğine yürekten inanıyorum. Zira Edirne'nin kaybedecek bir beş yılı daha yoktur. Bu noktada size de güveniyoruz. Sizin desteğinizi rica ediyorum. Üzülerek ifade etmeliyim ki; Edirne şehircilik ve belediyecilik kulvarında çok geride kalmış durumda. Belgin Başkanımızın projeleri Edirne için çok önemli projeler. Ayrıca Edirne'nin sanayisinin ve ekonomisinin dünya ile mücadele edebilecek düzeye gelmesi için yaptığı çalışmaları da ben Çalışmayı ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak yakından takip ediyorum. Artık ezberlerini bozup bu durumu sorgulamamız gerekiyor. Edirne'nin bu potansiyelini lütfen boşa harcamayalım. Bu şehre yakışan, üreten, geliştiren yönetimler ve yöneticilere ihtiyacımız var. Sizlerin bu noktada gerektiğini yapacağınızdan şüphem yok. İnşallah 1 Nisan sabahından itibaren Edirne'miz Cumhur İttifakı çatısı altında daha büyük projelerle yeni bir icraat dönemine doğru yoluna devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği Türkiye yüzyılına öncülük edecek Edirne. Ben buna yürekten inanıyorum" dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.