Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EKONOMİK KRİZE “ESKİSİNİ GETİR” ÇÖZÜMÜ

Edirne’de yüzme paletleri satan bir dükkan sahibinden, çocuklarını yüzme kursuna götürenler için eskisini getirenlere yeni palet 150 lira ucuza satılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2023 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2023 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
EKONOMİK KRİZE “ESKİSİNİ GETİR” ÇÖZÜMÜ

Edirne’de parfümeri ve yüzme ekipmanları satan Ergin Bayuk isimli işletmeci, eski paletleri getirenlere yenileri 150 lira ucuza satıyor.

Bayuk yüzme kursuna giden büyüme çağındaki çocukların ayak numaralarının sıklıkla değişmesinden ve paletlerin aileler için büyük bir masraf olmasından dolayı eskisini getir uygulaması yaptıklarını belirterek, “Ekonomik krizden dolayı millet çok pahalı olduğu için her sene alamıyor. Çocuğunu yüzme kursuna gönderen bir aile en az 2-3 yıl gönderiyor. Çocukların ayakları büyüdüğü için her yıl yeni palet almak zorunda kalıyorlar. Biz de böyle bir uygulama yapıyoruz.

Yenisini 300 liradan satıyoruz, bir sene sonra 150 liradan geri alıyoruz. Bir numara daha büyüğünü aldığında 150 lira geri düşüyoruz. Böyle yaparak ailelerin bütçelerine katkıda bulunuyoruz. Son 5 senedir bu uygulamamız devam ediyor. Palet eskiyen bir şey olmadığı için ayrıca klorlu suya da girdiği için mikrop kapmıyor, hijyenik oluyor. Aileler her sene değiştirmeye geliyorlar” dedi.

HÜSEYİN AĞIRSEVEN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.