Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hafızadakiler Sergisi Açıldı

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından ve Trakya Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan Leyla Mete’nin kişisel sergisi olan “Hafızadakiler” isimli serginin açılışı gerçekleştirildi. Mete, sergideki eserlerin kendisini yansıttığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 17:41
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Hafızadakiler Sergisi Açıldı

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından ve Trakya Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan Leyla Mete’nin kişisel resim sergisi olan Hafızadakiler isimli serginin açılışı Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi. Sergiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

“ESERLERİMDE PARÇALANMIŞLIKTAN BÜTÜNE DOĞRU YOL İZLEDİM”

Sergi hakkında açıklama yapan Trakya Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Leyla Mete, “30 yaşından sonra okuma fırsatı yakaladım. Çok zor şartlarda okudum. Açık Öğretim Lisesi’nden mezunum. O yüzden ailem benimle gerçekten gurur duyuyor. Ben de hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bu başarıya eriştim. Eserlerimde daha çok parçalanmışlıktan bütüne doğru bir yol izlemeye çalıştım. Biraz benim yaşantımla ilgili aslında” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.