Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa CHP’de seçim sonrası ilk toplantı

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanlığı'nda 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk Yönetim Kurulu Toplantısı 17 Nisan 2024 Çarşamba günü (bugün) düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 17:50
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa CHP’de seçim sonrası ilk toplantı

CHP Havsa ilçe Başkanlığı 17 Nisan 2024 Çarşamba günü (bugün) saat 16.30'da parti binasında 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Yönetimi katıldı.

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu toplantıda şunları dile getirdi:

“CHP 31 Mart seçimlerinde tarihi bir başarı ortaya koyarak şeffaf, katılımcı, hesap verilebilir, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile Türkiye genelinde diğer partililerinde desteğini alarak Türkiye ittifakını oluşturmuştur. Bunun neticesinde birinci parti konumuna gelmiş olup daha önce AK Parti yönetiminde olan Bursa, Adıyaman, Kırıkkale, Kilis, Giresun, Denizli, Afyonkarahisar, belediyelerini kazanmıştır. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nde meclis çoğunluğu sağlanmıştır. Kaybettiğimiz birçok belediyelerinde meclis çoğunluğu CHP üyelerindedir.

İlimizde de 31 Mart seçimlerin tüm örgütümüz disiplinli bir şekilde çalışarak başarılı olduk. Belediye Başkanlığının dışında İl Genel Meclisi Üyeliği’nin 2 sinide kazandık. Belediye Meclisi’nde 9 üyeliğin 6’sını kazandık. Bu başarının kazanılmasında emeği olan herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Partimize son dönemde gerek gençlerden gerekse kadınlarımızdan üyelik başvuruları arttı. Bu da bizi çok memnun etmektedir. Halkımızın bize olan güvenine layık olmaya çalışacağız. Atatürk’ün bizlere bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’nin gerçek sahibi milletimizdir. Yoksulluğu, yolsuzluğu ve cehaleti yenmek için ilçemizde ve ülkemizde yerel yönetimlerde sosyal belediyeciliğin tesiri için güzel bir Havsa yaratmak için canla başla çalışacağız.”
Toplantı partililerin soru ve önerileri ile devam etti.
ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.