Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’da sembolik görev devri sürüyor

Edirne'nin Havsa ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 13:51
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa’da sembolik görev devri sürüyor

Bu özel gün dolayısıyla öğrenciler Havsa Kaymakamlığı, Havsa Belediye Başkanlığı, Havsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı koltuğuna sembolik olarak oturdu.

Havsa'nın çocukları, ulusal bayramlarının anlam ve önemini vurgulamak için kendi ilçe yönetimlerinde yer aldılar. Havsa Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı koltuklarını devralan öğrenciler, bayramın ruhunu yaşadılar ve ülkenin geleceğine dair umutlarını ve heyecanlarını paylaştılar.

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden konu ile ilgili olarak www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Bugün burada Havsa'nın çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutluyorlar. Bu özel günün anlamını ve önemini vurgulamak için Havsa Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sembolik olarak görev alıyorlar. Çocuklarımız, ülkemizin geleceğine dair umutlarını ve heyecanlarını paylaşmak adına burada bulunuyorlar. Bu etkinlikle bir kez daha gördük ki çocuklarımız, ülkemizin geleceği için büyük bir potansiyele sahipler. Onların bu coşkusu ve enerjisi, bizleri geleceğe daha umutlu bir şekilde bakmaya teşvik ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.