Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa MYO’da Öğrenci Seminerleri başlıyor

TÜ Havsa MYO’da “Anlatma Sırası Sizde” temalı seminerler düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 13:43
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa MYO’da Öğrenci Seminerleri başlıyor

Trakya Üniversitesi (TÜ) Havsa Meslek Yüksekokulu, öğrencilerinin kişisel ve mesleki gelişimini artırmak için seminer programı düzenliyor.

Bu hafta başlayacak olan seminerlerde öğrenciler söz alacak ve eğitim gördükleri konu ile ilgili hazırladıkları sunumu gerçekleştirecekler.

Uygulama ile ilgili www.batiekspres.com haber sitesine açıklama yapan Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan şunları dile getirdi:

“Meslek Yüksekokulumuzda birkaç yıldan beri seminer kültürünü oturtmaya çalışıyoruz. Bazen dışarıdan davet ettiğimiz konuşmacılar, bazen de öğretim elemanlarımız öğrencilerin gelişimi için seminerler veriyor. Bu yıl uygulamayı daha farklı hale getirdik ve sözü öğrencilerimize verdik. ‘Anlatma Sırası Bizde’ teması ile öğrencilerimiz danışman hocalarının kontrolünde seminerler hazırladılar. Bu hafta Lojistik Programı öğrencilerinin seminerlerini dinleyeceğiz. Bu uygulamanın öğrenciler arasında farklı bir heyecan oluşturduğunu ve diğer öğrencilerin de hazırlık içerisine girdiğini gördük. Gelecek haftalarda farklı bölüm öğrencilerinin seminerleri ile uygulamaya devam etmek istiyoruz.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.