Hava Durumu

Hayrabolu’da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı

Hayrabolu’da şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programında protokol üyeleri ile davetliler aynı sofrada bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2026 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2026 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
Hayrabolu’da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı

Hayrabolu Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen programa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Şenol, Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Ali Güngör, Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Can Çakıcı, Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu ile kurum müdürleri, basın mensupları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Vali Soytürk ve katılımcılar hep birlikte oruçlarını açtı. Programda konuşan Vali Soytürk, Ramazan ayının huzur içerisinde geçtiğini belirterek Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ramazan boyunca şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Soytürk, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak az. En yüce makam şehitliktir. Bu nedenle onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Soytürk, katılımcıların Kadir Gecesi’ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.