Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba Ana Ocağı Musabeyli Köyü’nü ziyaret etti

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Ana Ocağı olan Musabeyli Köyü’nü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
İba Ana Ocağı Musabeyli Köyü’nü ziyaret etti

Musabeyli Köyü'nde vatandaşlar ile bir araya gelerek hem özlem gideren İba, vatandaşların talepleri ve önerileri dinledi.

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ana ocağı olan Musabeyli Köyü ziyaretinde komşuları Aksakal Ailesi'nin misafiri oldu.

Ana Ocağı olan Musabeyli Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya geldiği için mutlu olduğunu dile getiren İba, "Güzel karşılamanız, beni bir evladınız, bir kızınız gibi bağrınıza bastığınız için çok teşekkür ediyorum. İyi ki Musabeyliyim diyorum her zaman” dedi.

"İNŞALLAH BU GÜZEL BİRLİKTELİĞİMİZİ 1 NİSAN'DA DA DEVAM ETTİRECEĞİZ"

Edirne'ye hizmet etmekten onur ve gurur duyduğunu dile getiren İba, "Bu toprakların çocuğu olmaktan bu şehre buranın insanlarına hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duydum. Şimdi belediye başkan adayı olarak buradayım. Önümüzdeki dönem için bir yola çıktık. Edirne'ye hizmet etmek için bir yola çıktık.İnşallah bu güzel birlikteliği 1 Nisan'da da devam ettireceğiz." Şeklinde konuştu.

Edirne'yi sevdiklerini ve çok daha iyi yerlere gelebilmesi için mücadele ettiklerini söyleyen İba, önümüzdeki dönemde de yüzlerce hayallerinin ve onlarca projelerinin olduğunu belirterek bunları hayata geçirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

"5 YIL BOYUNCA VATANDAŞLARIMIZLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK"

En büyük heyecanlarının ise Edirne'ye hizmet etmek olduğunu vurgulayan İba, "Edirne'nin her bir köyünü defalarca ziyaret ettik. Her bir vatandaşımızla el ele göz göze gönül köprüsü kurduk. Şimdi yerelde de Edirne'ye hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

"İNŞALLAH EDİRNE'Yİ HAKETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ"

Edirne'nin tarihi eserleriyle, verimli topraklarıyla, içinden akan nehirlerle, insanlarının güzelliğiyle çok özel bir şehir olduğunu dile getiren İba, "Serhat Şehri Edirnemiz bu kadar güzelliklerin bir arada olduğu çok nadir şehirlerden bir tanesi. Bu kadar özelliği bir arada barındıran bir şehrin çok daha iyi yerlerde olabilmesi için tüm mücadelemiz. Bunun için canla başla çalışıyoruz. Aylardır sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar günde 15-16 saat mücadele ettik. Bu şehre olan sevdamızı anlatmaya çalıştık. Bu şehrin daha iyi yerlerde olabilmesi için nasıl mücadele vericeğimizi anlatmaya çalıştık. Artık son günlerindeyiz. İnşallah projelerimizi bir bir hayata geçiririz. Edirne'yi bir marka şehir yaparız. Bunu yapabileceğimizi biliyoruz. İnşallah Edirne'yi hakettiği yere getiririz." İfadelerini kullandı.

"EDİRNELİLERE OLAN VEFA BORCUMUZU BU ŞEHRE HİZMET EDEREK ÖDEYECEĞİZ"

Edirne'nin her bir karışı için çalışacak, tek tek her hanenin huzuru için çabalayacaklarının altını çizen İba “Bu topraklara bir vefa borcum var Hemşehrilerime, büyüklerime, Edirne’mizi emanet edeceğimiz geleceğimiz gençlere bir vefa borcum var… Bu borcu, Edirne’ye hizmet ederek ödeyeceğiz… Hep birlikte Edirne’mizi hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.