Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba: “Hizmet yerelde başlar”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Saraçlar Caddesi esnafı ile bir araya gelen İba, "Hizmet yerelde başlar. Biz de Edirne'mize hizmet etmek için bir yola çıktık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
İba: “Hizmet yerelde başlar”

Edirne’de adaylığının duyurulmasının ardından kapı kapı dolaşarak kentte hayata geçirmek istedikleri projeleri anlatan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. 

Çok sayıda dernek ve esnafla bir araya gelen İba, hız kesmeden saha çalışmalarını sürdürüyor. Saraçlar Caddesi'nin başından itibaren dükkanları tek tek dolaşarak projelerini anlatan İba, hayırlı işler dileyerek destek istedi.

"30 YIL ÖNCE DE VAATLER AYNIYDI AMA DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY YOK"

30 yıldan beri Edirnelilerin temel belediyecilik hizmetlerindeki beklentilerinin değişmediğine dikkat çeken İba,"Hizmet yerelde başlar. Biz de Edirne'mize hizmet etmek için bir yola çıktık. 30 yıl önce de vaatler aynıydı ama değişen hiçbir şey olmadı. Edirne'nin kazanmasını istiyoruz. Projelerimizi sivil toplum kuruluşlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımızın isteklerine göre hazırladık. Edirne her anlamda çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Osmanlı'ya başkentlik yapmış ve turist akınına uğrayan bu kadim şehre bu görüntüler yakışmıyor. Gece gündüz çalışmaya ve hizmete hazırız. Desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

"HAYALLERİMİZİ VE YAPMAK İSTEDİKLERİMİZİ ANLATIYORUZ"

Saha ziyaretleri çerçevesinde Saraçlar Caddesi esnafı ile bir araya geldiklerini belirten İba, "Sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar sahadayız, gayret ediyoruz. Her bir vatandaşımıza projelerimizi anlatacağız. Yakın zamanda seçim beyannamemizi de açıklayacağız" ifadelerine yer verdi.

"EDİRNE'YE HİZMET ETMENİN YOLUNU ARIYORUZ"

Edirne'ye hizmet etmenin yolunu aradıklarını söyleyen İba, "Derdimiz de sevdamız da Edirne. Her gittiğimiz yerde teveccühle karşılanıyoruz. Yerel yönetimlerde iddia ortaya koyuyoruz. Biz Edirne'yi çok daha iyi yöneteceğimizi söylüyoruz. Gençliğimiz, tecrübemiz ve ekibimizle Edirne'yi hak ettiği değere kavuşturacağımız konusunda iddialıyız. Vatandaşlarımız da bize teveccüh gösterdi. Size inanıyoruz, arkanızdayız Edirne'yi en doğru siz yönetirsiniz diyorlar. Mutlu oluyoruz. İnşallah onların güvenini boşa çıkarmayacağımıza söz veriyoruz. Bugüne kadar nasıl çalıştıysak Edirne için gece gündüz demeden daha fazlası için gayret göstereceğiz" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.