Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü ile Meslek Yüksek Okulu Arasında işbirliği Protokolü imzalandı

ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Öz-kan Fidan ve Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan tarafın-dan 14 Ekim 2022 Cuma günü işbirliği Protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2022 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2022 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü ile Meslek Yüksek  Okulu Arasında işbirliği Protokolü imzalandı

Nilay YILMAZ

    Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trakya Üniversitesi Havsa MYO Arasında işbirliği Protokolü imzalandı. 
    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan tarafından 14 Ekim 2022 Cuma  günü imzala-nan protokol 3 yıl boyunca geçerli olacak.
    Trakya Üniversitesi Havsa MYO ile ilçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında ortak kurslar açmak için çalışmalar  başladı. Konu ile ilgili olarak Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan gazetemize açıklamada bulundu.
    Prof. Dr. Mustafa Tan açıklamasında; “Geçtiğimiz dönem içerisinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile başarılı bir tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği yürüttük. Bu kursu önümüzdeki günlerde tekrar açıyoruz. Protokol ile birlikte bu işbirliğimizi daha fazla geliştirmek istiyoruz. Öğrencilerimizi Halk Egitimi Merkezimizin açmış olduğu müzik tiyatro ve  ingilizce gibi kurslara katılmaları için yönlendiriyoruz.  Bu kurslar hem Havsalılar hem de öğrencilerimiz için çok büyük bir fırsattır.” dedi.
    Konu ile ilgili olarak Havsa Halk Eği-timi Merkezi tarafından gazetemize açıklamada bulunuldu.
    Yapılan açıklamada; “Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu arasında geçtiğimiz günlerde işbirliği protokolü imzalandı. 
    ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan tarafından 13 Ekim 2022 tarihinde imzalanan protokol 3 yıl boyunca geçerli olacak. Protokole göre Meslek Yüksekokulunun ve Halk Eğitimi Merkezinin imkanları kullanılarak vatandaşlarımıza ve üniversite öğrencilerinin yararlanacağı kurslar açılacak. Bu kurslardan ilki de, geçen yıl açılan, ilçemizde, çevre il ve ilçelerde ilgi çeken Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kursu olacak. Eğiticiliğini Yüksek Okul Müdürü Sayın Prof. Dr. Mustafa Tan'ın yapacağı, üniversitenin tıbbi aromatik bitkiler bahçesinin uygulama alanı olarak kullanılacak kurs 27 Ekim 2022 Perşembe günü başlayacak. Protokol kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik ingilizce, tiyatro, bilgisayar gibi kursların da açılması planlanmaktadır.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.