Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İndirime Rağmen Durgunluk Devam Ediyor”

Edirne’de kasap çalışanı Ahmet Öztürk, hayvan fiyatlarında düşüş olduğunu belirterek; “Tüm ürünlerde 50 liralık bir indirime gittik ama yapılan indirime rağmen durgunluk devam ediyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 16:00
Kaynak: HİLAL PEKER
“İndirime Rağmen Durgunluk Devam Ediyor”

Edirne’de kasap sektöründe çalışan Ahmet Öztürk, hayvan fiyatlarında düşüş olduğunu ve ürünlerde indirime gitme kararı aldıklarını söyledi.

Özellikle et ürünlerindeki yüksek fiyatların vatandaşların bütçesini zorladığını söyleyen Öztürk, fiyatlardaki düşüşün vatandaşlar tarafından olumlu karşılandığını ifade ederken; yapılan indirime rağmen satışlarda beklenen yoğunluğun yaşanmadığını belirtti.

“EKONOMİK DURUM SATIŞLARI ETKİLİYOR”

Vatandaşın ekonomik durumunun satışları etkilediğini söyleyen Öztürk,; “Hayvan fiyatlarında ufak bir düşüş oldu. Biz de insanlara biraz alım kolaylığı sağlamak adına kar marjımızı düşürerek tüm ürünlerde 50 liralık bir indirime gittik. Kıymanın kilosu 600 liraydı 550’ye düştü. Dana kuşbaşı 650’di 600’e indi. Antrikot ve bonfilede de aynı şekilde indirim söz konusu. Şu an yapılan indirime rağmen durgunluk var. Asgari ücretle geçinen aileler eti zor alabiliyor. 17 bin lira maaş alan biri 12 bin lirasını kiraya verdiğinde et yemek lüks geliyor. Ekonomik durum haliyle satışları etkiliyor” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.