Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşte CHP’nin Edirne adayı Ciravoğlu’nun ilk sözü

CHP Edirne Belediye Başkan adayı olarak seçilen Şükrü Ciravoğlu, seçimin ardından yaptığı konuşmada partililere seslendi. Ciravoğlu, CHP bayrağını Edirne Belediyesi’nde gönderde tutmak için söz verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 19:23
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
İşte CHP’nin Edirne adayı Ciravoğlu’nun ilk sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Örgütü’nün düzenlediği ön seçimde bin 591 oy alarak CHP Edirne Belediye Başkan adayı seçilen Şükrü Ciravoğlu, seçimin ardından partililere seslendi.

Ciravoğlu, önemli bir ön seçimin gerçekleştiğini belirterek; “Başarıyla gerçekleştirdiğimiz bu ön seçimin sonucunda çok değerli Milletvekilim Özgür Ceylan adayı açıkladı ama ben bir düzeltme yapmak istiyorum. Adayımızın ismi biraz uzun. Adayımız Şükrü Ciravoğlu, Filiz Gencan Akın, Serkan Liznak, Ergun Türkyılmaz, Seyfi Alp Üzmen, Harika Türkay Taybıllı, Bülent Bacıoğlu ve Ayhan Murat Dursunoğlu’dur” ifadelerini kullandı.

Ciravoğlu, CHP bayrağını Edirne Belediyesi’nde gönderde tutmaya devam edeceklerini söyleyerek; “Yola çıkarken CHP’yi Edirne’de bütün üyeleri ve unsurlarıyla birlikte kol kola bir ön seçime götürme amacını taşıyorduk. Bugün bunu başarıyla geçtik. Yarından itibaren buna ekleyeceğimiz şeyler var. Bunlar, CHP’nin bütün üyeleri, unsurları ama yarından itibaren bütün örgütleri, belediyeleri ve bütün Edirne halkıdır. Bu ışığı bugün aldık. Bugün küçük çapta, sadece kendi aramızda yaptık ön seçimi ama siyasetin dışında değerlendirdiğimizde Edirne halkının önemli bir kesitinin de sosyal, kültürel düşünce yapısını, özgürlükçü, eşitlikçi, adaletli düşünce yapısını ve demokrasiye olan inancını da biz burada Edirne halkının bir kesimi olarak sergilemiş olduk. Bunu bütün Edirne halkıyla birleştirdiğimizde yolumuz zafer yoludur. CHP bayrağını Edirne Belediyesi’nde gönderde tutma yoludur. Buna söz veriyoruz. Hepinizin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.