Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Kalite Farkındalık Semineri’ düzenlendi

TÜ Havsa Meslek Yüksekokulu’nda ‘Kalite Farkındalık Semineri’ düzenlendi. Seminere TÜ Prof. Dr. Metin Aydoğdu da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 12:23
Kaynak: ERGİN SÖZER
‘Kalite Farkındalık Semineri’ düzenlendi

Trakya Üniversitesi (TÜ) Havsa Meslek Yüksekokulu tarafından okulun konferans salonunda bugün saat 11.00’da düzenlenen Kalite Farkındalık Seminerinde Trakya Üniversitesi Kalite ve Strateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sedef Zeyrekli Yaş konuşmacı olarak yer aldı. Seminere Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kalite Çalışmaları Koordinatörü Prof. Dr. Metin Aydoğdu'da katılarak kısa bir konuşma yaptı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen seminerin ardından www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Havsa Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan seminerin çok eğitici geçtiğini belirterek şunları dile getirdi:

“Doç. Dr. Sedef Zeyrekli Yaş'a ve Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kalite Çalışmaları Koordinatörü Prof. Dr. Metin Aydoğdu'ya değerli katkıları için teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Sedef Zeyrekli Yaş, kalite ve strateji geliştirme konusundaki bilgi birikimleriyle öğrencilerimize kazandırdığı bilgiler çok değerli. Öğrencilerimizin seminerde edindikleri bilgilerin iş hayatlarına ve kariyerlerine olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum. Seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.