Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘’KEŞKE SİYASETTE ER MEYDANI GİBİ OLSA’’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni izlemek için Sarayiçine geldi. “Keşke siyasette, Kırkpınar Er Meydanı gibi olsaydı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2023 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2023 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
‘’KEŞKE SİYASETTE ER MEYDANI GİBİ OLSA’’

Edirne’de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerini izlemek için Sarayiçi Er Meydanı’na geldi. Edirne’ye birçok kez geldiğini fakat Kırkpınar’a ilk defa geldiğini belirtti. Burada bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Sürekli televizyondan seyrediyordum. Şimdi yerindeyim” dedi.

“SİYASETİN ER MEYDANIYLA ALAKASI YOK”

Niccolo Machiavelli Prens kitabına göre her şey mübah diyen Özdağ “Siyasetin er meydanıyla bir alakası yok. Siyasette buradaki yiğitler gibi herkes erce çıkıp hesaplaşmıyor. Keşke siyasette Kırkpınar Er Meydanı gibi olsaydı ama ne yazık ki öyle değil. Tarih boyunca da olmadı. Biliyorsunuz ben Siyaset Bilimi hocasıyım. Bundan dolayı da Siyaset Bilimi giriş dersinde hep birkaç kitap okuturum, onlardan bir tanesi Niccolo Machiavelli Prens kitabıdır. Prens kitabına göre kazanmak için her şey mübah. Burada her şey mübah değil. Bura da kurallar var. Keşke siyasette kurallar olsa, ama olmuyor maalesef.” İfadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.