Kırklareli’nde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Şehit Anıl Yalap Ortaöğretim Futbol Turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvaya 39 farklı ortaöğretim takımı katıldı.
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Valisi Uğur Turan ile birlikte turnuvaya katılarak gençlerin heyecanına ortak oldu. Programda, şehit Anıl Yalap’ın ailesi de yer aldı.
Turnuvanın sadece sportif bir organizasyon olmadığını belirten Bulut, etkinliğin aynı zamanda şehidin hatırasını yaşatma ve gençlere vefa bilincini aktarma açısından önemli olduğunu ifade etti.
Bulut, şehidin annesi Kıymet Yalap ve babası Elmas Yalap’ın metanetli duruşunun kendileri için ilham kaynağı olduğunu vurgulayarak, “Anıl Yalap ismi bu kentin ve milletin hafızasında yaşamaya devam edecek” dedi.
Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Bulut, turnuvaya katılan öğrencilere başarılar dileyerek centilmenliğin ön planda olduğu bir müsabaka temennisinde bulundu.
Kaynak: Haber Merkezi