Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köroğlu; “Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları biziz”

Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşı olarak Edirne’ye hizmet için yola çıktıklarını belirterek “Edirne halkına buradan sesleniyorum. Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları bizleriz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:54
Kaynak: HİLAL PEKER
Köroğlu; “Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları biziz”

Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, seçime sayılı günler kala parti binasında basın açıklaması yaptı. Milli Yol Partisi’ni kurma sebeplerinin Muhsin Yazıcıoğlu'nun yarım kalan davasının yürütmek olduğunu belirten Köroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözlerini ve halka bakışını yürütmek için Edirne’ye hizmet etmeye hazır olduklarını söyledi. Büyük Birlik Partisi Edirne Belediye Başkanı Nail Gün hakkında iddialarda bulunan Köroğlu, Gün’ün Muhsin Yazıcıoğlu’nu temsil etmediğini ifade etti.

“HALKLA OLMAYANLA YÜRÜMEYİN”

Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözlerini hatırlatan Köroğlu “Biz Milli Yol Partisi olarak bu partiyi kurmamızın nedeni şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasının yarım kalan davasının yürütme için yola bu partiyi kurmamızı vesile olan Sayın Genel Başkanım biz de sırf genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözlerini ve halka bakışını yürütmek için yola çıktık. Muhsin ağabeyin güzel bir sözü vardı. Diyordu ki ‘Halkla olmayanla yürümeyin. Millet ile olmayanla yürümeyin. Halka halk diye bakmayanlar ile yürümeyin. Doğru neyse ondan yürüyün. Yanlış neyse asla uzak kalın’ diyerek biz de bu yola çıktık. Edirne'mize yıllardır görüyoruz ki hizmetler yeterli değil. Edirne halkı bunu hak etmiyor. Biz bunu asla kabul etmiyoruz” dedi.

“SİZİN EDİRNE’DE NE GEÇMİŞİNİZ VAR?”

Büyük Birlik Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Nail Gün hakkında iddialarda bulunan Köroğlu; “Sizin ne geçmişiniz var Edirne'de? Edirne'de nerede hizmet ettiniz? Bu şahıs Edirne'de benim sosyal medya sayfama giriyor ve benim sayfamdaki kadınlara arkadaşlık teklif etmeye çalışıyor. Ben de diyorum ki, ey milletim, bunlar Muhsin Yazıcıoğlu'nu temsil etmiyor. İstanbul'dan buraya ismi alınan kişilerle asla büyük bir iktidar olamaz. Muhsin Yazıcıoğlu'nun asla olamaz. Bundan Muhsin Yazıcıoğlu falan değil. Bunu buraya atayana söylüyorum, siz bu şahsı buraya gönderirken ne düşündünüz? Bunu gidin halkı gezerek, halkı benimseyerek, gidip halka yaklaşın, Muhsin Başkanı anlatın diye mi? Yoksa burada Arif Köroğlu'nun sosyal medya hesabına girip o benim sayfamda kadınların sayfalarını araştırıp incelesin diye mi? Sen kim oluyorsun? Sen benim sayfama girme hakkını nereden alıyorsun? Siz buraya Muhsin Yazıcıoğlu'nu kemiklerini sızlatmak için mi geldiniz? Halkıma da buradan sesleniyorum. Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları onlar değil. Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları bizleriz” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.