Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Köylerimize güzel hizmetler sunacağız”

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Serdar Çığla ve Tunay Aslan, köyleri gezerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyorlar. Aslan, Taptık köyü ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada; “Köylerimize güzel hizmetler sunacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 11:29
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Köylerimize güzel hizmetler sunacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu ile İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Serdar Çığla ve Tunay Aslan, Havsa’ya bağlı Taptık köyünü ziyaret ettiler.

Köy ziyaretleri ile ilgili ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuşan Tunay Aslan, Taptık Köyü ziyaretinin mükemmel geçtiğini belirterek şunları söyledi;

“Taptık köyü ziyaretimiz mükemmel geçti. Vatandaşlarımızın içlerinden biri olduğumuzu, söylemeleri bizi çok mutlu ediyor. İl Genel Meclisinde kendilerini bizim temsil etmemizi istiyorlar. Cumhuriyet Halk Partisinin yanında olduklarını bizleri destekleyeceklerini ve bizden hizmet beklediklerini söylüyorlar. Şu ana kadar 17 köyümüzü gezdik. Tüm köylerimizde aynı sorunlar var. Hayat pahalılığı ve her gün gelen zamlar vatandaşlarımızı perişan etmiş durumda. Bizler üretmeye devam edeceğiz. Bir gün gelecek her şey düzelecek. Bu pahalılık böyle gitmeyecek. Vatandaşlarımız her şeyi değiştirmeye öncelikle İl Genelden başladıklarını söylüyorlar. Ben de onlara bir elin nesi var iki elin sesi var diyorum. Mevcut İl Genel Meclisi Üyemiz Serdar Çığla yanımdaki en büyük güç. Tecrübe ve bilgilerinden faydalanıyorum. Birlikte gittiğimiz ziyaretlerimizde Havsa’mız ve köylerimize güzel hizmetler sunacağımızın sözünü veriyoruz. Ben Tunay Aslan, İl Genel Meclisi Üyesi adayı olarak köylerimize hizmet vermeye hazırım. Ben ailemden böyle gördüm. Merhum Babam Mehmet Aslan, 1989 - 1997 dönemi Arpaç Köyü Muhtarıdır. Merhum kardeşim İsmail Aslan, Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Sorumlu Müdürü idi. Mekânları cennet olsun. Bizler hizmeti seven insanlarız. Oylar sizden hizmet bizden.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.