Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kur’an Kursu için emekli maaşını bağışladı

Kırklareli’nde yaşayan emekli Bekir Eriş, Kırklareli İl Müftülüğünce inşaatına başlanılan 4-6 Yaş ve Yetişkin Kur’an Kursu için bir aylık emekli maaşını Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kırklareli Şubesine bağışladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
Kur’an Kursu için emekli maaşını bağışladı

Pınarhisar Yolunda Kocahıdır Mahallesinde inşaatı devam eden 4-6 Yaş ve Yetişkin Kur’an Kursu inşaatı için bağışlar devam ediyor. Son olarak emekli maaşını bağışlayan Bekir Eriş, Kur’an Kursunun en kısa sürede hizmete açılmasını dileyerek Kırklareli halkının bağış yapması konusunda davette bulundu.

Hakan Eriş’in bağışını kabul ederek bağış makbuzunu kendisine teslim eden Kırklareli İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Yusuf Eviş, Eriş’e bağışı için teşekkür etti.

Eviş “Yakın zamanda inşaatına başlanılan ve en kısa sürede bitirerek hizmete açmayı planladığımız Kur’an Kursumuz için hayırsever Kırklareli halkımızın böylesine güzel bir çalışmaya gerekli destekleri vereceğinden şüphemiz yok. Halkımızın dini, ahlaki ve beşeri alanlardaki eğitimlerine destek verecek olan ve Kırklareli’nde artık son derece zaruri bir ihtiyaç haline gelen Kur’an Kursumuzun en kısa zamanda hizmete açılacağını temenni ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.