Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor

Kırklareli’nin Üsküp ilçesindeki Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla 28 Nisan 2023 tarihinde temeli atılan Üsküp Hafızlık Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Türkiye Diyanet Vakfı’na ait olan arsa üzerindeki kurs inşaatında, hayırsever vatandaşların destekleriyle zemin üçüncü kat tabliye betonu atıldı.

Çalışmaları inşaat alanında inceleyen ve çalışmalar hakkında açıklama yapan Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş; “Yüce kelamını insanlığa hidayet kaynağı olarak gönderen Rabbime hamdolsun ki yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in ezberlenmesine, öğrenilmesi ve Kur'an ahlakının öğretilmesine vesile olacak Üsküp Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezi inşaatımızda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. En büyük arzumuz inşaatın en kısa sürede tamamlanması ve faaliyete başlamasıdır. Bu vesileyle büyük emek harcayan ve öncülük eden Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kasap'a, katkıda bulunan tüm hayırseverlere ve İnşaat için canla başla koşturan dernek başkanı ve üyelerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapılacak maddi ve manevi katkılarla inşaatımızda ki çalışmalar Allah’ın izniyle devam edecek en kısa sürede tamamlanacaktır” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.