Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurban Bayramı için kapasite arttırıyor

Edirne’de uzun yıllardır kuaför dükkânı işleten İsa Salık, arife gününü değerlendirerek, “Tıraş olmadan giden müşterilerimiz oldu” dedi. Salık, müşterilerini geri çevirmemek için kapasiteyi arttıracağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 16:46
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Kurban Bayramı için kapasite arttırıyor

Edirne’de kuaför dükkânı işleten İsa Salık, arife günü yoğun bir şekilde çalışıp randevu sistemini kaldırarak hizmet verdiğini söyledi. Salık, tıraş olmadan giden müşterilerin olmasından dolayı ekibini büyüterek 2 personel almaya karar verdiğini belirtti.

“EKİBİMİ BÜYÜTMEK İSTİYORUM”

Salık, “Bu bayram tıraş olmak isteyen vatandaşlarımız için çalışma saatlerimizi uzatmıştık. Arife günü beklediğimiz gibi bir yoğunluk oldu. Normalde bir müşterimize bir saat ayırıyorduk. Fakat arife günü 30 dakika ayırmak zorunda kaldık. Buna rağmen tıraş olmadan giden müşterilerimiz bile oldu. Şu anda tek çalışıyorum ve Kurban Bayramı için personel alarak ekibimi büyütmek istiyorum. Bu iş tek başına biraz zor oluyor. Bu iş bir ekip işi. O yüzden yanıma 2 personel daha alarak Kurban Bayramı'nda kimseyi tıraşsız göndermeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.