Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LGS başvurularında bugün son gün

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için başvuru süresi bugün sona eriyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 12:16
Kaynak: ERGİN SÖZER
LGS başvurularında bugün son gün

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan LGS’ye başvuru yapacak olan öğrencileri geç kalmamaları konusunda uyardı.

Fidan www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, Sınavın il ve ilçelerde belirlenen okullarda yapılacağını söyledi.

Öğrencilerin fotoğraflı sınav giriş belgelerinin, 24 Mayıs 2024 Cuma gününden itibaren elektronik ortamdan okul müdürlüklerince alınacağını, önce mühürlenip onaylandıktan sonra öğrencilere teslim edileceğini belirtti.

Öğrencilerin, sınava girerken fotoğraflı ve onaylı giriş belgeleriyle geçerli kimlik belgelerini yanlarında bulundurmasının zorunlu olduğunun altını çizen Fidan açıklamasında şunlara yer verdi:

“Öğrencilerin sınav sürecinde gerekli belgelerini eksiksiz olarak yanlarında bulundurmaları önemli. Bu belgelerin zamanında alınması ve eksiksiz olması, sınav sürecinin sorunsuz bir şekilde geçmesi için oldukça önemli. Öğrencilerimizin bu konuda titizlikle hareket etmelerini ve sınav günü herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için gerekli önlemleri almalarını tavsiye ediyoruz. Sınav sonuçları, 28 Haziran 2024'te "www.meb.gov.tr" internet adresinde açıklanacak. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek. Hala başvurusunu yapmamış öğrencilerimizin gün içerisinde başvurularını yapmaları gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyorum. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.