Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Makedon Kulesi branda ile kaplandı

Edirne İl Genel Meclisi tarafından 25 yıllığına Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsis edilen tarihi Makedon Kulesi, mesh (delikli) branda ile tamamen kaplandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 18:13
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Makedon Kulesi branda ile kaplandı

Edirne İl Genel Meclisi’nin, Mart ayı ilk toplantısında İdari ve Mali İşler Komisyonu’nun tahsis işlemi hakkındaki raporunun ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı’na 25 yıllığına tahsis edilen Makedon Kulesi’nde çalışmalar devam ediyor.

İl Genel Meclisi tarafından daha önce de Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsis edilen Makedon Kulesi’nin etrafı bugün mesh (delikli) branda ile sarıldı. Mesh branda ile sarılan Makedon Kulesi tamamen görünmez hale gelirken; brandanın üzerinde ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Edirne Eski Saat Kulesi Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi (İkmal İşi) yazılarına yer verildi.

İŞ BİTİM TARİHİNE YER VERİLDİ

İşi gerçekleştiren firmanın da adının yer aldığı brandanın yanı sıra Makedon Kulesi’nin giriş kısmında bulunan tabelada da işin başlama ve bitiş tarihine yer verildi. Tabelada işe başlama tarihi olarak 28 Aralık 2023, iş bitim tarihi olarak da 21 Aralık 2024 tarihlerine yer verildi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.