Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Makine Mühendislerinde seçim heyecanı

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi’nde dün yapılan 15’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı’ndan sonra bugün de seçim gerçekleştiriliyor. Tek listenin katıldığı seçimde oy kullanma işlemleri başladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 12:02
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Makine Mühendislerinde seçim heyecanı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası (MMO) Edirne Şubesi’nde dün yapılan 15’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı’ndan sonra bugün de seçim heyecanı başladı.

Seçim hakkında konuşan mevcut Yönetim Kurulu Sekreteri ve Başkan Adayı Birce Altay, yeni yönetimin geçmiş yönetimin devamı olduğunu, yönetimi genç mühendislerle desteklediklerini söyledi. Altay; “Edirne şube olarak uzun yıllardan sonra ilk kez tek liste ile seçime giriyoruz. Bunu değerlendirecek olursak; zannediyorum eski yönetimin başarısı, istikrarı ve sürekliliği. Şu anda yeni görev alacak yönetim, geçmiş yönetimin devamı ama genç mühendislerle destekleyerek yeni bir yönetim kurulu oluşturduk. Meslek alanımız olarak görev alanımız bütün Trakya. Bölgeye hizmet ediyoruz. 2 il temsilciliğimiz, 4 ilçe temsilciliğimizle Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne’yi kapsayan bu bölgedeki sorumluluk alanımızdaki tüm endüstriyel kesime ve halkımıza yönelik birçok hizmet yapıyoruz. Bütün bu hizmetlerde kamu yararını gözeten bir örgütüz ve kamu kurumu niteliğinde bir örgütüz. Bunun yanında meslektaşlarımıza ve mesleğimize olan görevlerimizi eksiksiz yerine getirmek, üye için oda anlayışını egemen kılmak üzere bu yönetimde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Meslek ve meslektaşlarımıza karşı sorumluklarımızı eksiksiz yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

İŞTE ALTAY’IN LİSTESİ

Başkan Adayı Birce Altay’ın yönetim kurulu adayları şu isimlerden oluşuyor; asıl liste Birce Altay, Sevim Karasalih, Metin Özaydınlık, Emine Pınar Keskin, İsmail Cem Acar, Aslı Cengiz ve İsmail Yıldız. Yedek liste; İlkay Dereli, Ömer Serkan Ocak, Zekeriya Özgülen, Melih Gerey, Çağatay Okar, Candan Toraman, İrem Ersaçmış. Seçim sonuçları saat 17.00’de sandıkların kapatılmasının ardından yapılacak oy sayımı ile açıklanacak.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.