Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motorculara yelek “uygulaması”

Polis ve Jandarma ekipleri, Eski Cami önünde motor sürücüleri için uygulama yaptı. Uygulamada güvenli sürüş ve kask konusunda uyarılan sürücülere reflektörlü yelek hediye edildi

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 09:18
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Motorculara yelek “uygulaması”

Polis ve Jandarma trafik ekipleri motor sürücülerine yönelik Eski Cami önünde uygulama yaptı. Uygulamada motor sürücülerine güvenli sürüş ve kask kullanımı konularında uyarı broşürleri dağıtan ekipler, motorcuların gece görünürlüğü konusunda yardımcı olan reflektörlü yelekler hediye ettiler.

Yapılan uygulamadan, uyarılardan ve yelek hediyesinden motor sürücülerinin memnuniyeti göze çarptı. Tekirdağ’dan Edirne’ye motor grubuyla gezmeye gelen Hasan İşcan isimli sürücü, tüm Türkiye’yi motorlarıyla gezdiklerini, yapılan uygulamanın sürücülerin güvenliği için yapıldığını belirterek; “Görevli arkadaşlar durdurduğunda çevirme var zannettik. Durduğumuz zaman böyle bir sürprizle karşılaştık, çok mutlu olduk. Her şey için çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir uygulama. Bunlardan asla rahatsız değiliz. Bir motor grubu olarak Türkiye turu da yapıyoruz. Bu denetimlerden son derece memnunuz” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.