Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden; “Birlikte güzel işler başaracağız”

CHP Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden, mahalle ziyaretlerine bu Pazar günü de devam etti. Özden, vatandaşlardan destek beklediğini belirtirken; “Birlikte güzel işler başaracağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 17:19
Kaynak: ERGİN SÖZER
Özden; “Birlikte güzel işler başaracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden, Havsa TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşları, Varoş Mahallesi ve Yeni Mahalle’yi ziyaret ederek projelerini anlattı.

Vatandaşlardan 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde destek beklediğini dile getiren Özden, ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine yaptığı açıklamada; “Bu Pazar günü de mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Havsa'nın dört bir yanını karış karış gezip vatandaşlarımızla buluşuyor, onların sorunlarını dinliyoruz. Projelerimizi anlatarak destek istiyoruz. Havsa TOKİ konutlarında ve Yeni Mahalle'de gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde çok olumlu geri dönüşler aldık. Vatandaşlarımızın desteğiyle Havsa'yı daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Tüm Havsalı hemşehrilerimizi 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa bekliyoruz. Birlikte güzel işler başaracağız”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.