Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden canlı hayvan pazarı için valilikle görüşecek

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Havsa Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek Kurban Bayramı öncesi incelemelerde bulundu. Özden, mevcut hayvan pazarının iyileştirilmesi için Valilik ile görüşeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 15:52
Kaynak: ERGİN SÖZER
Özden canlı hayvan pazarı için valilikle görüşecek

Havsa Belediye başkanı Hüseyin Özden, Kurban Bayramı öncesinde canlı hayvan pazarında hareketlilik olduğunu belirtti. Özden, yeni yapılması planlanan canlı hayvan pazarının maliyetinin kamusal maliyet oluşturacağını bu konuyu Edirne Valiliği ile görüşerek tekrar değerlendirilmesini isteyeceğini ifade etti.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Özden, “Bugün canlı hayvan pazarımızı ziyaret ettim, Kurban Bayramı öncesinde yoğun bir hareketlilik var. Esnaf ve hayvan yetiştiricilerimizin dileği canlı hayvan pazarının üstünün kapatılması ve padokların düzenlenmesi. Yeni yapılacak hayvan pazarı yerine mevcut yerinde yapılacak iyileştirmelerin ihtiyacı karşılayacak şekilde düzenlenmesi daha ekonomik olacaktır. Yeni yapılacak hayvan pazarı 68 milyon TL’ye ihale edildi. Bu belediyemiz ve Özel İdare açısından büyük bir kamusal maliyet oluşturacak. Şehir dışına çıktığında erişim zorlaşacak ve ilçe ekonomisi açısından olumsuz sonuçlar doğuracaktır. Önümüzdeki günlerde Valimizle görüşerek bu konunun tekrar değerlendirilmesini isteyeceğiz. Kamunun kıt kaynaklarının ekonomik projelerle ihtiyaçları karşılaması için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.