Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden; “Hala kendilerini propaganda döneminde sanıyorlar”

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, önceki dönem Belediye Başkanı Aydın Balkan’ın belediye binasına asılan borç listesi için yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 17:57
Kaynak: ERGİN SÖZER
Özden; “Hala kendilerini propaganda döneminde sanıyorlar”

“Sanırım hala kendilerini propaganda döneminde sanıyorlar” diyen Belediye Başkanı Hüseyin Özden www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“31 Mart Yerel seçimlerinden sonra devir teslim töreninde, önceki dönem Belediye Başkanı Aydın Balkan ve önceki dönem Belediye Meclis Üyelerinin bizlere yaptıkları hayırlı olsun ziyaretinde görevde oldukları dönemde yapmış oldukları hizmet ve çalışmalar için önceki dönem belediye başkanına, belediye meclis üyelerine ve belediye personeline halkımızın huzurunda ayrı ayrı teşekkür ettik.

Bu haftada belediyenin şu anki borç durumunu, şeffaf belediyecilik ilkeleri doğrultusunda paylaştık. Bundan sonra sözde memnuniyetlerini dile getirdiler. Hiç rahatsız olmayın. Sanırım hala kendilerini propaganda döneminde sanıyorlar.”

“31 MART’TA HALKIMIZIN İRADESİ SANDIĞA YANSIDI”

Başkan Özden açıklamasını, “31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın iradesi sandığa yansıdı. Hemşerilerimiz bize güvendi, inandı. Bundan sonra bize düşen görev, halkımızın huzuru, refahı ve ilçemizin ekonomik gelişmesi için çalışmaktır. Ortak akılla, birlik beraberlik içinde hizmet edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza, sevgi ve selamlarımı sunarım” sözleri ile tamamladı.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.