Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özsan Burgaz TSO’nun ödül törenine katıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın 116’ncı kuruluş yıldönümü ve şehrin değerli işletmeleri ödül törenine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2023 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2023 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
Özsan Burgaz TSO’nun ödül törenine katıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Başkan Yardımcısı Serdar Bakkaloğlu ile birlikte Bulgaristan’da Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın 116’ncı kuruluş yıldönümü ve şehrin değerli işletmeleri ödül törenine katıldı.

Bulgaristan’ın Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Georges Dereliev’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, ikili iş görüşmeleri ve Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası’na üye firmalar ile karşılıklı toplantılar düzenlendi. Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Bulgaristan Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve üyelerini ikili iş görüşmeler yapmak üzere Kırklareli’ye davet etti.

Program kapsamında ayrıca Burgaz Belediyesi, Burgaz Üniversitesi ve Burgaz Organize Sanayi Bölgesi’ne karşılıklı ticaretin geliştirilmesi amacıyla ziyaretler gerçekleştirdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.