Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ravalı’den beğeni alan jest

AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı’nın ilçede son dönemlerde belediye başkanlığı yapmış isimlerle bir yemekte bir araya gelmesi takdir topladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
Ravalı’den beğeni alan jest

AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Son yıllarda bireysel ve parti içi kavgaların çok daha fazla konuşulduğu Uzunköprü’de, Ravalı’nın ilçenin eski belediye başkanlarını bir masa etrafında toplaması büyük takdir topladı. Ravalı’nın ilgili görüşmeden paylaştığı fotoğraf karesi ise yüzlerce beğeni ve yorum aldı. Eski başkanlar ile akşam yemeği organizasyonunda bir araya gelen Ravalı yaptığı değerlendirmede, “31 Mart günü Uzunköprülülerin teveccühü ile kendileri gibi Belediye Başkanı olarak kadim şehrimize hizmet etmek nasip olursa, her daim tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz” dedi.

Uzunköprü’nün uzun yıllardır görmeyi özlediği tablo dün akşam saatlerinde hayat buldu. AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı, geçmiş dönemde Uzunköprü Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş isimlerle bir araya geldi. Rahatsızlığından dolayı geçmiş dönem belediye başkanlarından İbrahim Üzrek’i evinde ziyaret eden Ravalı, Ahmet İnceoğlu, Ömer Kuldaşlı, Ercan Çobanoğlu ve Enis İşbilen ile ise akşam yemeğinde buluştu. Uzunköprü’nün hayattaki geçmiş tüm belediye başkanları ile görüşen Ravalı’nın buluşmaya ilişkin paylaştığı fotoğrafın ardından ise Uzunköprü’de tek gündem bu organizasyon oldu.

Büyük beğeni ve takdir toplayan görüşmeye ilişkin bir değerlendirmede bulunan AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı, “Hemşerilerimizin teveccühü ile Uzunköprü’müze Belediye Başkanı olarak hizmet etme gururunu yaşamış kıymetli başkanlarımız ile bir araya geldik. Ahmet İnceoğlu, Ömer Kuldaşlı, Ercan Çobanoğlu ve Enis İşbilen başkanlarımızla Uzunköprü’nün dününü, bugününü ve en önemlisi yarınını konuştuk. İbrahim Üzrek başkanımızı da evinde ziyaret ederek tecrübesinden istifade ettik. Kıymetli başkanlarımıza davetimize icabet ettikleri için ayrı ayrı minnettarım. 31 Mart günü Uzunköprülülerin teveccühü ile kendileri gibi Belediye Başkanı olarak kadim şehrimize hizmet etmek nasip olursa, her daim tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.