Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’dan Pazar günü ziyaretleri

İYİ Parti Havsa Belediye Başkan adayı Ömer Sacit Sakarya, mahalle ziyaretlerine Pazar günü de Cumhuriyet Mahallesi ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 16:11
Kaynak: ERGİN SÖZER
Sakarya’dan Pazar günü ziyaretleri

İYİ Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Ömer Sacit Sakarya, İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş ve partililer ile beraber, Pazar günü de mahalle ziyaretlerine devam ederek Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluştu.

Mahallelilerden 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde destek beklediğini dile getiren Sakarya, vatandaşlardan dinlediği talep ve önerileri de not aldı.

Sakarya, vatandaşların kendilerini güleryüzle karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘www.batiekspres.com’a yaptığı açıklamada; “Mahalle ziyaretlerimiz kapsamında Pazar günü de Cumhuriyet Mahallesi’ndeki hemşehrilerimiz ile bir araya gelme fırsatı bulduk. Vatandaşlarımızın samimiyeti ve ilgisi bizi son derece mutlu etti. Onların talep ve önerilerini dinleyerek not aldık. Daha yaşanabilir bir Havsa hedefiyle yola çıktık. Tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz ve birlikte Havsa'yı daha iyiye taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.