Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saraçlar’da 1 Mayıs daveti

Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu, Saraçlar Caddesi’nde düzenlediği basın açıklaması sonrası, vatandaşları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününe davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 13:25
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Saraçlar’da 1 Mayıs daveti

TÜRK-İŞ,  DİSK, BİRLEŞİK KAMU-İŞ, KESK, TMMOB, TTB, TDHB’den oluşan Edirne Emek Ve Meslek Örgütleri Platformu, Saraçlar Caddesi’nde yaptıkları basın açıklaması sonrası, Edirneli vatandaşları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne davet ettiler.

Türk-İş Edirne İl Temsilcisi Zeki Şişko’nun okuduğu basın açıklamasında “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü büyük bir coşkuyla kutlama hazırlığındayız” denilerek şu ifadelere yer verildi; “Bizler, işçiler, memurlar, emekçiler, emekliler bu ülkenin büyük çoğunluğuyuz. Bizler üretiyoruz, bizler çalışıyoruz, bizler bu ülkenin tüm değer ve güzelliklerini emeğimizle var ediyoruz ve insanca yaşamayı hak ediyoruz. Ancak bugünlerde değil insanca yaşamak, hayatta kalmak dahi giderek zorlaşıyor. Bu yüzdendir ki haklarımızı dile getirmek için 1 Mayıs’ta alanlarda olacağız. Taleplerimizi haykırmak, yoksulluğa ve hayat pahalılığına HAYIR demek için tüm halkımızı 1 Mayıs’ta alanlara davet ediyoruz.”

Açıklamanın okunmasının ardından katılımcılar tarafından, 1 Mayıs programının da olduğu davet broşürleri Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlara dağıtıldı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.