Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıkurt ve meclis üyeleri mazbata aldı

Mahalli İdareler Seçimleri neticesinde Çorlu Belediye Başkanı seçilen Ahmet Sarıkurt ve belediye meclis üyeleri, düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
Sarıkurt ve meclis üyeleri mazbata aldı

Düzenlenen mazbata teslim törenine Çorlu Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Sarıkurt ve seçilen belediye meclis üyelerinin yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, Çorlu 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nermin Tuna Köprülü ve Çorlu 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Eyüp Taşar, Ergene İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Serhat Avcı, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerin ardından Çorlu Belediye Başkanı olarak seçilerek başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Sarıkurt ile belediye meclis üyeleri, Çorlu Adalet Sarayı Konferans Salonu’nda düzenlenen mazbata teslim töreninde mazbatalarını Çorlu 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nermin Tuna Köprülü ve Çorlu 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Eyüp Taşar’dan teslim aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklâl marşımızın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Çorlu 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Eyüp Taşar, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve meclis üyelerine görevlerinde başarılar diledi. 

Başkan Taşar’ın ardından kürsüye gelen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, seçimlerde emek veren ilçe seçim kurulu üyelerine, emniyet mensuplarına, sandık görevlilerine ve vatandaşlara teşekkür ederken yeni dönemde birlikte görev yapacağı meclis üyelerine de başarılar diledi.

Meclis üyelerini de yanına davet eden Başkan Sarıkurt, konuşmanın ardından tebrikat töreninde kendisini kutlayarak sevgi gösterisinde bulunan Çorlulular ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Sarıkurt daha sonra Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda göreve yeni seçilen belediye meclis üyeleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.