Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedefçi: “Ulus pazarı Edirne ekonomisinin belkemiği”

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi’den Ulus Pazarı’na ziyaret. Sedefçi “2004 yılında büyük mücadelelerle kurduğum ulus pazarının Edirne ekonomisinin belkemiği konumunda olması mutluluk verici” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 17:02
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Sedefçi: “Ulus pazarı Edirne ekonomisinin belkemiği”

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi 2004’te belediye başkanlığı döneminde kurduğu Ulus Pazarı’nı ziyaret etti. Ziyaretinde Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Barış Atkoşan ile görüştükten sonra pazar esnafı ve vatandaşlarla buluşan Sedefçi; “2004 yılında çok zorluklarla, esnasın o zaman büyük tepkileri karşısında kurduğum Ulus Pazarı’nı, bugün ziyaret ettim. Orada çalışan esnafımızla, vatandaşlarımızla sohbet etme imkanım oldu. Hepsi pazarın açılmasından çok memnunlar” dedi.

“PAZARA EL DEĞMESİ LAZIM”

Pazarda bazı eksiklikler gördüğünü ve seçimden sonra bazı iyileştirmeler yaparak pazarın devam ettirileceğini belirten Sedefçi; “Pazarın açılması, esnafın memnuniyetinin dışında Cuma günleri Ulus Pazarı’na gelen Bulgar ve Yunan turistler Edirne’de ciğer, köfte yiyerek, alışveriş yaparak pazar dışında da esnafa katkı yapıyorlar. Ulus Pazarı şu anda oturmuş durumda. Ulus Pazarı hem Pazar esnafının hem de Edirne esnafının belkemiği durumunda. Ticaret hayatının önemli bir noktasında olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum. Seçimden sonra da pazarı devam etmesi planlarımız arasında. Pazara el değmesi lazım. Oraya bir çeki düzen vererek daha sağlıklı bir şekilde hizmet yapmaları konusunda bazı projelerim var. Oradaki esnafla ve Edirne’nin esnaflarıyla beraber bazı projeler yapmayı planlıyorum” şeklinde konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.