Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ranta değil vatandaşa hizmet edeceğiz”

CHP Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden seçildiği takdirde adil, şeffaf ve hesap veren sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 16:47
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Ranta değil vatandaşa hizmet edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden www.batiekspres.com haber sitesine açıklamalarda bulundu.

Ranta değil vatandaşa hizmet edeceklerinin altını çizen Özden açıklamasında şunlara yer verdi:

“İlçemizin her köşesini dolaştık, her kapıyı çaldık. Hemşehrilerimiz özgürce, huzur içinde, kardeşçe yaşamak istiyor. Bizlerde yerelde halkımızın huzuru ve refahı için planlı ve programlı çalışacağız. Adil, şeffaf ve hesap veren sosyal belediyecilik önceliğimiz olacak. Ranta değil vatandaşa hizmet edeceğiz. Göreve geldiğimiz gibi Mahalle ve sokaklardaki bozuk yol ve kaldırımların onarımını ve bakımını yaparak, birden çok alanda başlayıp sonu gelmeyen ve halkımıza eziyete dönüşen alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayacağız.  Başladığımız işi bitirip çevreye ve halkın yaşam koşullarına olumsuz etkilerini sonlandıracağız”

BU İSRAF DEĞİL DE NE?

Yeni yapılan terminal binasını da eleştiren Hüseyin Özden sözlerine şöyle devam etti:

“Yeni yapılan terminal binası, öncekini aratıyor. Akan çatısı, dökülen tavanlar, duvarlardaki rutubet, küçük işyerleri, ön kısımdaki yetersiz oturma alanlarıyla ihtiyaca cevap vermiyor. Bir ay içinde tekrar çatı ve tavan tamiri yapıldı. Bu israf değil de ne? Terminal yenilendi giren yolcu aracı yok. Edirne - Çorlu ve Edirne - İstanbul arası seyahat şirketleri Uzunköprü dört yol ve Kilim Mensucat fabrikası kavşağında yolcu indirip bindiriyor. Bu eziyet neden? Yerli minibüs işletmelerine sorduğumuzda, giriş-çıkış peron düzeni ve otopark alanları hakkında bilgileri olmadığını söylüyorlar. Yaptım oldu ile ihtiyaçlar karşılanmıyor. Bizler göreve geldiğimizde ortak akılla tüm paydaşların önerileri doğrultusunda çözümler üretip, ekonomik projeler ile halkımızın yaşamını kolaylaştıracağız. Haydi mutlu ve huzurlu bir gelecek için el ele verelim.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.